MyCircle App

MyCircle with Disney

Anslut. Upptäck. Njut.

Det här är MyCirlce: en personlig profil för alla familjemedlemmar. Med MyCircle har du tillgång till Disneyfilmer, bloggar, GIFs, emojis, musik, spel, karaktärer och mycket mer. Ladda ner appen idag.

Download on the App Store

MyCircle Cards

Din alldeles egna profil.

Varje familjemedlem har egna Circle-inställningar och ska därför ha en egen profil. Deras personliga profil inkluderar en översikt av hur de spenderat tiden online, en nedräkning till läggdags och vilka tidsbegränsningar som gäller.

MyCircle Dashboard

Massor av olika innehåll för alla åldrar!

Circle har ett brett utbud av Disneyunderhållning genom MyCircle. Länkar, artiklar, foton, emojis, filmer med mera. Allt noggrant utvalt.

MyCircle Card Types

Filmer

Håll koll på de coolaste filmerna. MyCircle ger dig roliga filmklipp, trailers för kommande filmer och de bästa glimtarna från Disney genom tiderna.

MyCircle Videos

Bloggar

Oh My Disney, Disney Insider, Disney Style med flera! Listan kan göras oändlig. Få suveräna artiklar dirket från Disneys bästa bloggar.

MyCircle Blog

Spel

Circle har dussinvis med spel med massor av valmöjligheter för dig och din familj.

MyCircle Games

Socialt

Håll koll på vad som händer på MyCircles sociala feed. Du får tips på event, bilder och konversationer direkt på din MyCircle-sida.

MyCircle Social

Notifikationer

Motta notifikationer när du är på språng med MyCircle. Exempelvis när du har nått en tidsbegränsning eller när någon av dina enheter har pausats.

MyCircle BedTime

Läggdags

MyCircle gör det med en påminnelse tydligt när det är slut på det roliga för dagen och det är dags att släcka lampan för natten.

MyCircle BedTime

Filter

När ditt barn försöker komma åt en filtrerad sida dirigeras denne vidare till MyCircle för en påminnelse om att sidan inte är tillgänglig.

MyCircle Filter

Paus

MyCircle meddelar när en av dina enheter pausas så att du direkt kan övergå till annan aktivitet.

MyCircle Pause

Tidsbegränsningar

MyCircle meddelar när du nått en tidsbegränsning. Oavsett och avsatt tid för sociala medier är slut eller tidsbegränsningen för Netflix är uppnådd blir du omdirigerad till MyCircle.

MyCircle Time Limits

Oändligt scrollande.

Just när du trodde att det inte kunde finnas fler funktioner så finns det alltid mer att upptäcka med MyCircle.

More MyCircle Cards
MyCircle App

Upptäck och håll koll med appen MyCircle.

Download on the App Store