Tekniska specifikationer

Vi är stolta över Circle och exalterade över att delge vad som krävts vid framtagning av produkten.

Köp

Enkelhet.

Circle designades med enkelhet i åtanke. Den snygga produkten passar oklanderligt in i ditt hem, redo att arbeta för dig och din familj.

Circle — Simple.

Smart.

Kopplas trådlöst till din router och känner omedelbart igen dina enheter. Ingen mjukvara eller abonnemang krävs för varje specifik enhet. Det behövs heller ingen komplicerad installation utan enbart nedladdning av en iOS-app.

Circle — Smart.

Säker.

Circle är oerhört säker. All data krypteras och det finns ett inbyggt batteri så att produkten inte kan kopplas bort av något barn. Jajamen, vi har tänkt på allt.

Circle — Secure.

Details

Circle schematics.
 • VIKT & DIMENSIONER
  Produktens bredd: 8.25cm
  Produktens djup: 8.25cm
  Produktens höjd: 8.25cm
  Produktens vikt: 56.7gram
 • ANSLUTNING
  2.4GHz Wi-Fi (802.11 b/g/n)
  Kabel 10/100 Ethernet
  SSL Krypterad
 • STRÖM & BATTERI
  100-240v energiförsörjning
  Uppladdningsbart litiumbatteri
  Laddar via USB
 • KRAV PÅ MJUKVARA
  iOS-enhet (iPhone, iPad, iPad Touch)
  iOS 8 eller senare eller Android-enhet
  (Jelly Bean eller senare)
Our Secret Sauce

Vårt hemliga recept.

Så vad är en speciella ingrediensen som får Circle att fungera så fläckfritt? Circle använder en teknik kallas “ARP spoofing” för att automatiskt kontrollera all trafik i ditt hemnätverk utan krav på speciell konfigurering. Coolt, eller hur?!

Lär dig mer

Vi älskar privatliv.

En unik aspekt av Circle är att all data lagras i produkten. Detta innebär att din familjs surfhistorik enbart lagras på er Circle och inte på någon avlägsen server. Vi säljer ingen information, vi kontrollerar ingen information utan har bara tillgång till att överföra informationen till er app. Vi är stolta över att säga att vi arbetar efter COPPA. COPPA standards. Det är din information, och den tillhör endast dig.

Circle — We love privacy

Hur det fungerar.

Circle är ingen router utan parkopplar trådlöst med din. Circle är designad för att arbeta med ett enskilt nätverk och hantera enheterna i ditt hem. De individuella inställningarna för olika användare släpper igenom tillåten internettrafik och all trafik går direkt från ert hemnätverk till enheterna. Gästnätverk i ert hemnätverk är inte separat styrda.

Check your router’s compatibility

Circle — How it works

60Mbps eller snabbare?

Behöver du en snabb anslutning? Använd kabel för att koppla in Circle direkt till din router. På så sätt kan Circle arbeta utan att påverka hastigheten.

Circle with fast connections

Tillverkad med tonåringar i åtanke.

Orolig att din Circle ska kopplas bort? Det behöver du inte vara. Circle har ett batteri. Om produkten skulle flyttas från hemmet får du en notifikation omedelbart. Vi har tänkt på allt.

Circle — Built with teens in mind

Skaffa Circle idag. Endast “pris”. Vad väntar du på? :)

Buy

Buy Now

Circle Go

Hantera mobila enheter var de än är med Circle Go™.

Lär dig mer