Time Limits — Circle with Disney

Filtrera innehåll

Ställ in individuella filternivåer för alla familjemedlemmar som passar deras ålder och intressen. Görs endast en gång men appliceras på alla deras enheter.

BedTime with Circle — Set it and forget it

Enkla åldersinställningar.

Circle erbjuder föräldrar fyra generella åldersnivåer för filterinställningar. Dessa filterinställningar är förprogrammerade för den specifika åldersgruppen men kan enkelt och snabbt skräddarsys.

Appar & plattformar.

Circle låter dig även filtrera populära appar och plattformar. Alla filternivåer är förinställda för de mest populära apparna och plattformarna i den specifika åldersgruppen.

Track time across devices with Circle

Ett internet för varje ålder.

Circle tar internetsidor från en enorm databas och lägger in dem i lätthanterliga kategorier. Filternivåerna kan skräddarsys för att passa just ditt barns behov.

Track time across devices with Circle

Säkerhet för barn.

När det gäller innehåll som barn aldrig ska behöva se så har Circle koll på läget. Om en profil ställs in på alternativ som inte är “vuxen” visas inte olämpliga sidor som ett alternativ att tillåta utan filtreras bort direkt av Circle.

Track time across devices with Circle

Internet à la carte.

Vill du ta det ett steg längre? Circle låter dig ställa in olika filter för olika sidor. Du kan antingen filtrera bort en sida i en tillåten kategori eller tillåta trots att sidan tillhör en filtrerad kategori.

Track time across devices with Circle

Blockera annonser.

Yes, Circle kan blockera annonser. Vill du aldrig se en annons igen, ställ in detta under filterinställningar för att få Circle att blockera i princip alla annonser från era enheter.

Track time across devices with Circle

Säkrare sökninng.

Circle kan göra Googlesökningar mer säkra genom att filtrera bort olämpliga sidor och bilder från sökresultaten.

Track time across devices with Circle

Skaffa Circle idag. Endast “pris”. Vad väntar du på? :)

Buy

Buy Now

Circle Go

Hantera mobila enheter var de än är med Circle Go™.

Lär dig mer