Circle Go

Circle Go™

Din familjs mobila enheter kan nu hanteras i alla nätverk.

Circle Go™

Designad för barn i farten.

Har du någonsin önskat att du kunde hantera ditt barns enheter oavsett var de befinner sig? Circle Go gör det möjligt. Circle Go gör att de inställningar som gäller i ert hemnätverk även appliceras vid 4G-uppkoppling eller annan WiFi-anslutning.

Hur det fungerar

Go Platforms Go Platforms

Håll koll på allt, överallt.

Appar är det nya internet och att ha koll på dem var ditt barn än befinner sig är ett måste för föräldrar. Filter och tidsbegränsningar gäller överallt, även för appar som Snapchat, Instagram och Youtube.

Tonårsliv, utan distraktioner.

Att få läxorna gjorda i den digitala tidsåldern är inte lätt. Vore det inte strålande om ditt barns smartphone kunde ta en paus? Paus och läggdags fungerar även i 4G-nätet med Circle Go, så att även ditt barn får en paus.

En komplett bild.

Hur spenderar barn sin tid med mobilen? Fram till nu har det varit ett mysterium för föräldrar. Med insikt kan du se hur de spenderar sin tid hemma, i skolan, hos vänner eller var som helst.

Go Insights Go Insights

Mobilt är en livsstil.

Numer har barn inte bara med sig en enhet utan ofta ett flertal. Circle Go har koll på alla iOS-enheter oavsett om det är en iPhone, iPod eller iPad. (Tillgänglighet för Android kommer snart).

Se enheter som stöds.

Enkelt och smart.

Du behöver inte skapa en ny profil för ditt barns enheter anslutna till Circle Go. Det funkar med samma profil som för Circle.

Hur installera

Go Circle Home Go Circle Home
Circle Go™

Teckna abonnemang

Teckna abonnemang till Circle Go via vår hemsida till en kostnad av 109sek/månad för upp till 10 enheter.

Teckna abonnemang